you can be the prince and i can be your princess

Hej, kom precis till norrköping och förut när jag skulle gå till bussen så kom det en bil och körde och däckat flög av och rullade över till andra sidan, usch hemskt, jag blev livrädd. Nu sitter jag här och fryser ihjäl det måste vara något allvarligt fel på mig för jag fryser fan jämt..
 

vi drar dit palmerna bor.

Hej, mitt ben har spasmeranfall och ella bara sitter och skrattar åt mig , mitt ben bara hopplar till hela tiden, obehagligt?! ohja. Nu ska vi fortsätta ha skojsigt.
 

tjugosex dagar !

 
hej, sitter här på en stol helt foreveralone och tänker på att det bara är 26 dagar kvar tills Justin konserten, kan inte fatta att det är sant jag tror fortfarande att det är ett skämt, kan inte förstå att jag ska vara i samma rum som världens finaste pojke, och typ bara några meter ifrån också, insane. Vill att det ska bli den 24 april nuuuuu.
 
 

we only miss the sun when it starts to snow.

 
hej, är hos pappa nu och igår så lagade jag mat här och det blev jättegott + jag kände mig ursexig i förkläde.just nu sitter jag och smsar med massa folk men mest med albin, sen ikväll ska jag åka bussen hem. X
 
 
 
 
 

" du är underbar , ja mycket bättre än choklad "

hej, är hemma från skolan av personliga skäl. Men igår efter skolan så var jag med ella, jonte och hampus och sen på kvällen var jag med världens bästa Albin, älskar dig.


I came from a real tough neighborhood. Once a guy pulled a knife on me. I knew he wasn't a professional, the knife had butter on it.

Har varit hemma från skolan hela veckan men ska dit imorgon , igår fick jag även reda på att det inte blir något liseberg på valborg för dom skulle repearera något, åh jesus kan ni inte fixa det en annan dag?! Det var jätte många som hade anmält sig och många föräldrar som tyckte det var bra för annars kommer vi ungdomar bara dricka på valborg, men det sket sig ju.. var med albin förut, mys. 42 dagar kvar!!
 
 
 
 
 

fyrtiofyra dagar kvar !

omg, idag är det exakt 43 dagar kvar till jag och lillasyster står i Globen och kollar på världens finaste pojke, nämligen Justin Beber, har redan börjat planera hur min skylt ska se ut, för man kan ju inte gå på konsert utan en skylt?!
 
 
 
 
 

att ett sms kan göra så stor skillnad, saknar dig ella.

hej, fick ett ur gulligt sms av världens finaste bästavän förut och jag blev så sjukt glad , det smset gjorde min dag, eftersom jag inte har träffat henne på fem dagar eftersom hon lämnade mig och åkte till new york i tio dagar..


om du bara kunde förstå så vore allt så himla mycket enklare ..

 
älskar han mig eller hatar han mig? när ska han bestämma sig? är trött på att ena dagen bli behandlad som det finaste på jorden och sen andra dagen bli behandlad helt annorlunda. jag älskar honom men han vägrar förstå och det gör ont i mig när han inte vill lyssna, när han säger att han inte är bra för mig, men jag vet han är bra för mig, även fast han ar varit väldigt elak så är han världens bästa kille, hoppas du förstår det någon gång. Jag vill bli älskad för den jag är och inte den jag borde vara, det är jobbigt att hela tiden behöva gå runt och vara ledsen.. men det är väl som du säger never say never.
 
 
 

all because of you baby.

 Hej, igår så åkte vi till gävle för att hälsa på lilla elias, och han var så söt, vi kom hem nyss. Det tråkiga var att jag blev sjuk, fick feber och blev dunderförkyld, usch hata att vara sjuk..
 

tio dagar utan världens finaste bästavän..


"Och när evigheten tagit slut och ingenting är som förut så vill jag hålla din hand, för jag älskar dig även när du hatar mig"❤

 
Hejsan , igår så var jag på bup möte i norrköping och sen när jag kom tillbaka till skolan klockan tolv så fick jag gå hem direkt för slöjden var inställd, varför kunde ingen ha sagt det till mig så jag hade kunnat åka med bussen ända till centrum istället för att behöva gå hem?! så alltså blev det ingen skola för mig alls igår, men jag ska inte klaga. Men igår på kvällen så var jag med Jimmy, Linnea och Max , vi gungade och massa skojsigt, men jag blev ledsen när jag låg i gungan för jag påmindes om en underbart saknad person då, vi träffades där allra första gången..
 
 
 
 

BEBIS!!!!!

Hej, igår var vi på badhuset och idioterna Felix och Chrille var där och dom puttade i mig hela tiden och följde efter mig, Wilma och Agnes vart vi än gick. Vi gick även med dom hem från badhuset, lite sällskap skadar ju inte. Sen på kvällen så gick jag och Wilma ut för att träffa två pojkar vid namn Robert och Jimmy. Vi gick runt, och min rumpa blev blöt för jag satt i snön.. natten till lördag fick jag en till kusin, en liten Elias, sötnos välkommen till världen!
 
 

överlycklig, hoppar av glädje, taggad, förvantansfull, längtar otroligt mycket.

 
Jag har en mega stor grej att medela er , jag fick nyss reda på av min systers pappa att dom har två justin bieber biljetter till den 24e april, jag fann inga ord , är så fucking glad, om 58 dagar står jag och syster i Globen och ser på justin drew bieber, hör ni hur sjukt det låter?! Och han fyller ju 19år idag också , grattis min älskling!
 

RSS 2.0