du är min hjälte min andra halva mitt allt mitt hjärta min värld hela mitt liv du är det underbaraste jag har.

 
du läker mina sår, jag älskar dig jag hoppas att du förstår det! 

mitt liv är mitt , jag vill gå min egen väg och inte leva någon annans dröm.

hej, nu åker vi hem till finspång igen och jag får komma hem till mitt ❤  igen som jag inte träffat på snart sex dagar
 
 

Even if I knew that tomorrow the world would go to pieces, I would still plant my apple tree


Min dag i bilder.

 
 
 
hej, idag så har jag både hållt i en orm som var jätte stor och fått en puss av Totte, han är så sjukt söt, och det är ännu sjukare att det är Zillah som pratar och sjunger för Totte också, totally sick.
 

~Now you been talking in your sleep, things you never say to me~

 
jag är trött även fast jag snart har sovit i två dygn i rad, ska krypa ner i sängen snart igen. imorgon ska vi gå på någon marknad vid färjargården , cafet som brann ner förra veckan, så rättare sagt mitt sommarjobb brann ner förra veckan, fuck. 
 


once a belieber always a belieber.

 
idag är det den 24 april och det innebär att det var exakt en månad sedan jag såg min prins med egna ögon, mamma trodde att min bieberfever skulle bli mindre efter konserten men tvärtom den blev värre, kommer alltid att älska justin. once a belieber, always a belieber! 
 

jag älskar dig, <3

 
mandizorobert

sommaren är här, lämna mig aldrig , aldrig !

hej, idag så var jag uppe på stan och köpte nya shorts , behöver de nu när de är så varmt ju. jag har fått värsta snygga brännan pågrund av att jag haft converse på mig och shorts, är brun på benen och alldeles vit på fötterna, blir snyggt att ha klackar på skolavslutningen när jag ser ut så, haha ! 
 

SAKNADEN ÄR ENORM!

för tjugotre dagar sen så slog min högsta önskan in, när jag och min syster stod i kön in till globen med våra turnee tröjor på oss och med skylten i handen med tusentals beliebers bakom oss så hade jag fortfarande inte förstått att jag skulle få se justin bieber, när vi var inne i globen hade jag inte heller förstått det, jag tror inte jag förstod det när han väl kom in på sina vingar heller, det kändes som en dröm, jag tror det är många tjejer som också trodde det var en dröm, jag trodde aldrig jag skulle få se honom, att han aldrig skulle komma till sverige, i fem år har jag väntat på det här, i fem år och för tjugotre dagar sen så såg jag honom med egna ögon, UTAN TRÖJA dessutom . han såg precis ut som på alla bilder men så mycket finare. jag grät hela tiden, skrek och var i chocktillstånd, jag ville aldrig att det skulle ta slut, när konserten var slut så skulle alla tjugofyra tusen beliebers ut från globen , många grät och jag var en av dom som grät, jag kommer ihåg vilken panik vi hade när vi skulle visa biljetterna för att få komma in till globen , mitt hjärta började slå fortare än någonsin ´ vad gör vi om dom är falska?´  ´vi kommer inte komma in´ det var meningar som snurrade runt i mitt huvud, jag fick panik och blev så glad när hon sa ´ha så kul ikväll´ . den här kvällen kommer jag alltid minnas , alltid ! jag saknar det så sjukt mycket, saknar att stå där bland massa beliebers som älskar honom precis som jag, saknar att inte veta vart man ska ta vägen av lycka! det här var världens och jag menar VÄRLDENS bästa födelsedags present , vill tillbaka!
 

två snygga brudar sitter på ett berg!

jag och ella är med på grosvadsskolans hemsida, amagash! 
 
 

nothing likes us, nothing like you and me togheter.

sitter och gör klart min uppsats om hållbarutveckling det suger verkligen men allt blir bättre med lite justin musik!

B I T C H , lämna mig ifred.

börjar bli jävligt trött på alla elaka och anonyma kommentarerr, förfan om du ska kommentera skriv ett namn då!
lämna mig ifred, nu kan jag inte ens ge ut det nya lösenordet till mina närmaste vänner som jag litar på.
 
 
 

RSS 2.0