jag kunde dö för dig , nu är du död för mig.

sitter just nu vid datorn i min teletubbies dräkt och kollar lite bloggar och lyssnar på musik. Jag fryser, och blir tokig på alla jävla myggbett jag har dom slutar ju fan aldrig att klia. HATA.
 
 

midsommar 2013 .

midsommar 2013 var en helt sjuk midsommar, vi dansade runt stången och var ute och gick mitt i natten barfota , och var helt sjukt flumma. Vi sov i tält och jag somnade runt halv åtta på morgonen. 
 
 

dancing in the street.

nu är jag en ny duschad och fräsh amanda , sitter vid datorn och lyssnar på musik med håret åt alla håll å kanter. Imorgon blir det upp skapligt för att göra mig midsommarfin , ska locka håret hade jag tänk och ha på mig en fin sommarklänning.  ha en toppen midsommar! 
 
 

"Vi har krigat i många nätter, bråkat i många dar"

sommarlov är så skönt och ett stort plus är ju att det är sjukt varmt, på midsommar skulle det bli 27 grader och det är toppen, jag ska tälta på midsommar med mina typ kusiner och det kommer vara massa folk där hos dom är så kul att se på alla fulla människor, haha. TAGGA !  här nedan är det en bild från förra året då vi åt chips till frukost, busiga brudar.
 
 
 

jag vet att jag är stark, jag kommer få mitt liv tillbaka..

 

kommer sakna er så sjukt mycket mina hjärtan!

 
I torsdags så var den hemska dagen framme, klassen skulle splittras, och det var inte lätt att krama er hejdå , jag vill gå om nian 85674 gånger! älskar er bästa klassen.
 

hemskt..

 
om mindre än två veckor så splittras klass 9c , vi har varit tillsammans i tre år och nu ska vi alla gå skilda vägar, det är hemskt , jag kommer inte längre få se er varje dag, ni kommer inte kunna göra mig glad när jag är ledsen. Jag vill inte att den trettonde juni ska komma , det är ett bra datum men samtidigt den tuffaste dagan för oss som slutar nian många tårar kommer rinna, det är sista gången jag står i kören och sjunger, sista skolavslutningen på grundskolan med världens bästa klass. Det är hemskt, jag vill verkligen inte, kommer inte klara mig utan er, våra sjuka minnen tillsammans, på avslutningsmiddagen så kommer jag gråta massor, på avslutningen också. Det kommer kännas tomt, jag vet att vi fortfarande kommer hålla kontakten men det känns ädå förjävligt att inte gå i samma klass och skola som er. fan jag vill inte..
 
 

vill inte lämna er min fina klass.

tralala hej, det är sjukt varmt ute och det firas med ett dopp i poolen. Har även köpt avslutningsklänning och skor idag, usch snart splittras klassen, jag kommer gråta massor.. fy
 

RSS 2.0