MOT PLAYAN!

med en tofs i håret och bikinin på så drar vi till stranden för några timmars sol och bad!
 
 
 
 
 

2009 fann jag honom, 2010 föll jag för honom, 2011 var jag fast, 2012 besatt och 2013 går inte att beskriva.

 
år 2009 så fann jag justin bieber och började lyssna på hans musik , 2010 föll jag för honom , 2011 var fast , 2012 var jag besatt och 2013 går inte att beskriva . Känslan av att vakna upp varje magen och se han överallt i mitt rum och veta att jag sett honom med egna ögon och varit så sjukt nära honom det är den bästa känslan som finns. Jag har gillat honom sen första youtube klippet , sen har det hela fortsatt och nu vet alla vem han är, han har flera miljoner fans och beliebers och jag är en utav dom, jag är stolt över min bieberfever och jag kommer alltid finnas vid justins sida och stötta honom i alla lägen, min högsta dröm har gått i uppfyllelse och jag trodde aldrig jag skulle få se honom live men den 2474-2013 två dagar efter min födelsedag så fick jag se honom , världens bästa födelsedags present om ni frågar mig! För många var det en helt vanlig onsdag men för oss 15000 belibers som var på konserten var det en alldeles underbar och speciell dag vi fick se våran prins, röra vid honom och sjunga med i hans låtar. Jag grät , skrek , grät, skrek , grät , grät och grät lite mer . Jag var i chock, när han kom ut på sina vingar och sjöng all around the world så bröt jag ut i tårar , jag kunde inte förstå att det verlkigen var han som flög där, det kändes som en dröm det var en dröm som gick i uppfyllelse , det kändes så overkligt , som att han bara fanns på bilder och på film , men det var verkligen våran justin drew bieber som stod där och sjöng för alla sina fans ´' sweden are you ready ? skrek han till oss , och då skrek vi massor! man såg ljus av alla kameror som älskar honom precis som mig ! jag hoppas att jag kommer få se honom snart igen , och ag är 1000% säker på att han kommer tillbaka till sverige och får utsålda konserter igen ! du har räddat hela mitt liv, när jag är ledsen så lyssnar jag på dig och tänker på den 24/4-2013 då min dröm blev sann ! jag älskar dig justin , föralltid !
 
 

på fredag drar jag till huvudstaden.

på fredag åker jag till stockholm för att hälsa på min moster några dagar, och jag kommer förmodligen börja gråta och tänka på den 24/4-2013 , eftersom jag såg justin då i stockholm, helt sjukt! saknar det så det gör ont, bästa dagen i mitt liv, snälla justin kom tillbaka !
 
 

Cause you are my one and only

det är sjukt varmt ch jag har badat massor idag och mer ska det bli, det är hela 31 grader i poolen!  ikväll ska vi grilla och inviga våran nya launchdel eller vad tusen det heter, det är en ute soffa iallafall!
 
 
 
 

TIPSPROMENAD!

med barnen!


hotell is tha shit!

nu är vi på hotellet och bara chillar, imorgon ska vi till kolmården, puss !


~I nearly left the real me on the shelf~

jag vaknade cirkus klockan tio iag och då gick jag ner och kollade lite på tv. nu har jag precis tagit mig en välbehövlig dusch så nu luktar jag mums inte spya och shit. idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi kanske borde åka och handla?! eftersom det inte finns något ätbart hemma..
 
 
 
 
 

ge mien minut att tänka igenom allt.

kom hem för cirkus en timme sedan har varit i gävle å hälsat på mina kusiner, å gud så söt elias är! han har spytt ner hela mig en miljon gånger men han är lika glad för det, plutt.
 
 
 
 

RSS 2.0