min allra finaste bästavän!

 
jag älskar dig så fruktansvärt mycket min syster, min bästavän & min andra halva. Du ger mig styrka att klara av mina dagar även fast allting är skit. Glad att få kalla dig för min bästavän, dör du dör jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MITT 2013 I BILDER.

nu är 2013 snart slut, och jag hoppas att 2014 blir ett bättre år än det här. Det har hänt väldigt mycket det här året. Jag har fyllt sexton, jag har sett justin bieber live, jag har fått en kusin, jag lämnade min älskade klass, jag hade världens bästa sommarlov, jag började i en ny klass och träffade nya vänner & min älskade sandra, jag pussade totte, jag var på kryssning , jag var med i tidningen, jag var på världspremiären av believe movie & nu är året snart slut.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

marieberg med syster!

idag eller rättare sagt igår så var jag på marieberg och trängdes på mellandagsrean med wilma, de var köer ut till dörrarna! fick med mig en hel del hem.




MINA JULKLAPPAR:














christmas time.

imorgon är det julafton & de är ingen snö, katastrof! knappt någon julkänsla alls! känns som att man kan ta fram midsommar stången istället.




BÄSTA FILMEN JAG NÅGONSIN SETT.

justin bieber's believe var helt amazing. jag började gråta när han grät , & började gråta ännu mer när dom visade avalanna! jag älskar dig justin, & jag tror på dig!




det gör ont att sakna någon man bryr sig så jävla mycket om..
det gör ännu ondare att det är mitt fel att jag får sakna honom så..
men det som gör mest ont att det förmodligen aldrig kommer bli som förut..
 
 

mina små änglar!

 
 
 
 
 

..

 
jag ställer frågor som alla vägrar svara på, jag får en karta men inye vilken väg att gå. Min själ vill iväg härifrån.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DET RÄCKER NU!!

 
nu är jag trött på alla som ska trycka ner justin & även oss beliebers. Han är en helt vanlig 19åring, den enda skillnaden är att han är känd. Men bara för att han är känd så betyder inte det att han inte har känslor, han kan inte ta hur mycket skit som helst. Visst, han har gjort en hel del dumma saker men han har gjort miljoner med bra saker också, men ni väljer bara att läsa om det negativa. Han skänker flera miljoner dollar till olika föreningar, & han har även gjort så att många skolor har blivit byggda i fattiga länder. Är inte det bra?! Snälla sluta hata , han är oskyldig. Han kan som sagt inte ta hur mycket skit som helst. men om vi gör såhär byt ut justins namn mot ditt namn på alla statusar folk lägger ut, tror du att du skulle palla dom där jävla orden folk skriver? och om just dej också, jag tror  inte det skulle vara så kul faktiskt. Så sluta hata , det räcker nu!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PEPPARKAKSHUSET BLEV KAOS.

 
Idag så är det lucia, & vi hade pepparkakshus tävling med språkklassen idag, men mitt & lettis pepparkaks hus blev kaos för vi fick ett trasigt hus redan från början, så det rasade ihop hela tiden! så jag och letti stod & skrek , haha och dennis bara skrattade, jävla nöt! Men efter skolan så tog jag bussen hem , hämtade mina biljetter till justin filmen också, omg 6 dagar kvar # taggadtilltusen!
 
 

man måste dö några gånger innan man kan leva.

 
Idag så var jag i skolan, började halv tio. Efter skolan så drog jag hem direkt, sen så rimgde sandra och frågade om jag skulle honka sörping så då gjorde jag det. Men när vi skulle hem så hoppade vi på fel buss så det tog en timme till norrköping, med vanlig buss tar det tjugo minuter, menmen vi älskar ju att åka buss.
 
 
 
 
 
 
 
 

11.12.13

 

 


SNÖ PÅ BACKEN.

inatt kom snön äntligen! & det märktes tydligt att de var snökaos ute för min buss till örebro kom 50 minuter för sent, så fick stå ute och frysa ihjäl, äckelvinter. ne de är ganska mysigt faktiskt.






JAG SKA PÅ VÄRLDSPREMIÄREN!!!!!

 

idag släpptes biljetterna till justin bieber's nya film believe, & eftersom jag är medlem på SF så fick jag beställa biljetter redan idag, hade fått väntat till imorgon annars, så jag säkrade min chans att få biljetter. Så nu ska jag & sandra gå på världspremiären den 19e december, kommer bli grymt. bara 14 dagar kvar nu, bara och börja räkna ner. #lyckligastetjejenpåjorden


FÖRSTA DECEMBER.

nu är det december och ingen snö än, de är sjukt. jag vill ha snö så man kan ha snöbollskrig.







RSS 2.0