im loving every secund, minute, hour, bigger, better, stronger, power !

 
 
 

DEN BÄSTA KVÄLLEN I HELA MITT FUCKING LIV!!

 
 
 
 
 
 



 

 

herregud, kan inte fatta att jag amanda nicolina cristina andersson har sett honom med egna ögon, det går verkligen inte. och aftonbladet skriver att bara vi fortsätter sprida kärlek till justin så kommer han förmodligen tillbaka till sverige, amagash jag kanske får se honom igen! JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET JUSTIN, DU HAR RÄDDAT MITT LIV!


världens lyckligaste tjej !

Igår, 24/4-2013 så var jag i Stockholm i Globen på Believe Tour. Det var helt unbelievable. Jag har aldrig varit med om en sådan lycka, en så stor dröm som har gått i uppfyllelse. När jag och wilma klev in i bilen hemma för att åka dit hade jag fortfarande inte förstått att det var sant. När vi sedan satt i Globen vid halv sex och väntade otåligt på att klockan skulle bli sju så förbandet skulle sjunga och dansa hade jag fortfarande inte förstått. Den känslan när han sedan kom in på scenen med sina vingar. Justin Bieber. DET VAR SÅ SJUKT. Tårarna rann under One less lonely girl och Wilma kramade om mig. Att man väntat 295 dagar, sett fram emot något, funderat hundra gånger på hur det skulle bli, föreställt sig hela konserten. Det var så mycket bättre än vad jag någonsin föreställt mig, jag ville inte lämna den där sjuka stunden. Alla var helt galna, galna av lycka. wilma sa "han ser precis ut som på alla bilder", ja, det gjorde han, fast så mycket finare. Jag kommer aldrig kunna förklara hur det kändes att stå där inne, se sin största idol uppträda och bara göra livet så himla mycket mer värt att leva. För ca två år sedan, 11/11 2011 11:11 så önskade jag att jag skulle få se Justin. Igår blev min önskan sann, min dröm. Allt är så himla overkligt, jag sitter med biljetten i handen och bara kollar på den. Allt var så perfekt, det är så himla perfekt. Jag saknar det redan nu, att stå där inne, inte veta vart man ska ta vägen av lycka, alla i publiken lös med sina mobiler och det enda man kunde se var ljuset från alla som älskar honom precis som jag. När det var slut började alla ta på sig sina jackor, röra sig mot de trånga utgångarna. Det kändes overkligt, det är overkligt. Det här var den bästa dagen i mitt liv, en vanlig onsdag för många, för mig var den så mycket mer. Sitter med gråten i halsen och vill tillbaka, tillbaka till den bästa bästa bästa bästa kvällen någonsin.
 

taggade brudar!


ON THE WAY TO JUSTIN BIEBER!

nu är vi påväg till stockholm, justin bieber på högsta i lurarna. amagash snart är vi däääääääär.
 
 

sweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet 16.

 
Grattis till mig som blir sexton år idag, grattis grattis.
två fucking dagar kvar, herregud.

BIEBER ÄR I SVERIGE,!!

äntligen har han landat i sverige, har suttit framför tv:n hela morgonen eftersom dom pratar massor om Bieber.
imorgon har han sin första spelning i sverige och på onsdag är det min och lillasysters tur att se våran idol.
helt fucking insane, att det bara är tre ynkla dagar kvar. AMAGASH.
 

livrädd för att leva men dödsrädd för att dö..

 
jag kämpar och sliter, jag klarar det här snart.
det vet jag.

H E R R E G U D !

att vakna upp med fjärilar i magen av att det bara blir mindre och mindre dagar kvar.
jag vill bara skrika av glädje, det här är min dröm , min allra högsta dröm och om fyra dagar så går den i uppfyllelse. Det är helt sjukt, jag kan inte förstå det, kommer nog inte förstå det föräns jag väl står där. min prins, here i come!
 
 

paniken som uppstår, det här var inget roligt april skämt!

bieberlur.jpg

 

Svenska Beliebers – andas ut.

Justin Bieber kommer till Stockholm och Globen för tre utsålda konserter den 22-24 april.


CAN I BORROW A KISS? I PROMISE I'LL GIVE IT BACK

tralala hej , sitter här och lyssnar på justin bieber och har värsta jävla fucking mensvärken.. hata att vara tjej ibland.
kanske lyckas övertala mamma att få åka hem till finspång och sova med bestisfestis. X
 

jag är en supernova.

hej, idag har jag , mamma och thomas gått runt strömmen och jag gick i en vettenpöl så min ena converse blev dyngsur och mina skor var fulla av lera när vi hade gått klart, dom är inte vita längre.. Nu sitter jag och nördar låten ' supernova' den är grym . 
 

RSS 2.0