IN A WORLD FULL OF WRONG, YOU'RE THE ONLY THING THAT'S RIGHT

 
 Hellow babees ! Sitter här i min ensamhet & lyssnar på deppmusik. Mår inte så bra just nu , trodde att allt var löst men det var tydligen bara ytterligare en lögn. Är det roligt att se mig ledsen ? Sårad och förstörd.
 

Du var den bästa i mitt liv snälla vår tid är inte förbi, vi kan väll börja om igen, se vart vägen leder och tänka sen , jag menar alla gör väll fel jag säger förlåt och jag menar det. Kan inte leva utan dig vill vara den bästa för dig igen .


 

can I borrow a kiss? I promise I'll give it back

 
Hej sötisar ! Förlåt för supermega dålig updatering den senaste veckan , men mitt internet har inte velat samarbeta med mig . Men iallafall natten till Måndag så sov Ellapella över hos mig & igår natt så sov Albin hos mig , myspys. Vi somnade vid typ två så de blir väll att duscha snart & sen sova eftersom jag ska upp på lovskola imorgon , får se om Jimmy & Albin vill träffa lilla mig efter skolan. Puss.
 
 
 

Friendship is born at that moment when one person says to another: "What! You too? I thought I was the only one."

 
Hej sötisar , sitter just nu genomfrusen på bussen till örebro. Helgen kommer bli grym. Halloween dagen idag i skolan var sjukt rolig, många som var utklädda. puss.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alone is the last thing I want to be

 
 
 
 
tre favorit bilder.

Sometimes you wish people would see themselves the way you do

 
Hej sockerbitar ! När jag var ute förut så började det snöa , helt otroligt. snö i oktober. Mina syskon var glada över att det snöade iallafall, Alwin sa att han skulle åka pulka . Det är rätt så mysigt med snö och så men nackdelen är att det är så sjukt kallt ute . Men jag duschade nyss & smart som jag är så får jag tvål i munnen , hemskt. puss.
 
 

Don't spend your life with someone you can live with, spend it with the one you can't live without

 
 
Hej ! Kom nyss innanför dörren & jag är fortfarande lika förkyld som jag var imorse. Vill verkligen inte vara sjuk,hate it. Imorgon så är det halloween dag i skolan & jag ska så klart vara utklädd . haha pinsamt . Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer & sker. Måste skriva nån uppsats grej om stjärnan tills imorgon , och jag fick veta de idag. Puss.
 

Om du slutar att ge , så kommer du sluta att få.

Godmorgon ! Min hals gör jätte ont och jag kan knapppt prata . kul liv .  Men ska dra till skolan alldeles snart.  Får se hur skoldgen känns med tanke på min hals. får knarka halstabletter & nässpray .

 


I get a feeling that I never never ever had before

 
Hejsan älsklingar ! Imorse var min säng extra mysig , orkade verkligen inte gå upp så mamma fick slita upp mig. Men när jag tillslut kom upp ur sängen så sminkade jag mig & klädde på mig en stor munktröja , tights och sen gick jag till skolan . Innebandyprofilen idag gick kanon . Städade rummet & duschade innan Jimmy kom hit , han gick nyss. puss
 
 
 

I like beautiful melodies telling me terrible things

 
 
Godnatt , nu ska jag dejta min kudde är sjukt trött eftersom jag inte somnade föräns typ halv tre , kunde verkligen inte sova . Kommer säkert inte kunna somna direkt idag heller fast jag är mega trött. Lång skoldag imorgon. puss.
 
 

if you were my boyfriend i never let you go.

Hej ! Skoldagen idag kändes som en evighet. Men direkt efter skolan så drog jag till dagis för att hämta busungarna & sen när vi kom hem till Nyhem så gick vi till Cafet som ligger här på gården . Yummy . Alldeles snart så kommer två pojkar till mig . Sitter även & planerar en hel del till på fredag . vad det är jag planerar är hemligt. puss från mig.
 
 

jag vet att jag lova, att alltid köra på men ibland så känns det bara som att det inte kommer att gå

 
 
Hej!  Sitter här i min ensamhet & lyssnar på musik & pratar med Max i telefon .Ska straxt krypa ner i min varma säng & se till att få lite skönhetssömn. Är otroligt trött efter att ha umgåtts med två muppar Max & Jimmy .
 
 

jag vet att jag lova, att alltid köra på men ibland så känns det bara som att det inte kommer att gå

 
 
Hej!  Sitter här i min ensamhet & lyssnar på musik & pratar med Max i telefon .Ska straxt krypa ner i min varma säng & se till att få lite skönhetssömn. Är otroligt trött efter att ha umgåtts med två muppar Max & Jimmy .
 
 

Do you want to know why men name their penis? So the most important decisions in their life aren't made by a stranger

Tjafan ! Sitter på bussen och har mega massa tråkigt. Inte alls kul att åka buss. Men när jag kommer hem ska jag packa upp och sen träffa någta personer. Äta något innan kanske ? puss från mig !
 

Du kan blunda för det du inte vill se .

 
Vi andas samtidigt , tar steget ut till kärleken . Håller varandra i handen & lovar att aldrig släppa varandras händer .
"jag älskar dig "  .

Yes, I'm single but my heart is taken by someone I can't call mine

 
 
Godmorgon ! Sovit gott ? Jag somnade runt klockan tolv igår & vaknade cirkus klockan nio. Just nu chattar jag med en hel del folk på ansiktsboken (facebook ) . Snartt så ska jag kladda på mig sminket & fixa håret. Ikväll bär det av mot Finspång igen . puss från mig .
 
 

Varje andetag som du tar en på något sätt även mina .

 
Hej sötnosar ! Nu sitter jag just nu här med min lillebror och äter flingor , hihi muums . Ikväll blir det att vara barnvakt åt två små söta brudar , girlpower ! Men nu ska jag göra någonting , typ om jag orkar. Puss från mig.
 

Kärleken handlar inte bara om känslor den handlar om vänskap också.

 
Godkväll ! Funderar starkt på att krypa ner i min säng redan nu med musik i hörlurarna . Är inte så värst piggelin idag . Tända ljus , onepiece , film & Ben & Jerrys = räddningen av min dag . Sitter och pratar ut med mitt ex just nu sjukt jobbigt men välbehövligt. Saknar dig.

Let's just say, it's complicated

Photo: things come apart so easily when they have been held together with lies
 
Hej mina mongon ! Kom hem från dansen med Alizia för ett tag  sedan , åh vad söta dom är när dom dansar. Så små och söta . Ska hoppa in i duschen snart fräsch som jag är . Imorgon är jag hemma från skolan , för att jag var sjuk idag . puss från mig.

sanningen sårar för stunden , lögnen livet ut.

 

Hellu snyggisar ! Imorse när jag klev upp ur min mysiga säng så mådde jag sjukt illa så beslöt mig för att stanna hemma idag . Vill inte vara sjuk just nu , Men ska alldeles stra gå med lillasyster till hennes dans , dom skulle vara i en annan hall på en gymnsiumskola idag , och mamma hittar inte dit så då var jag tvungen att gå med lillskrutta . Och precis tyå när vi sk klä på oss och gå så börjar de spöregna , åh orka. Alizia har ju regnkläder men inte jag , jag nöjer mig med ett paraply. Nu ska vi äta en bulle och sedan knalla bort till dansskolan . puss från mig.

 

 


Godnatt .


To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all

 
Hej ! Försov mig imorse & vi ska ändå till Arbetsförmedlingen klockan tio så jag kände att de inte var någon ide att gå till skolan. så jag går direkt till Arbetsförmedlingen , vi ska ha studiesök där eller nånting liknande.
 
 
 
 

Don't cry because it's over Smile because it happend.

 
Hej ! Var med Jimmy & Max idag och dom gick typ nyss hem. Vi kollade på "the hungergames" och hade de allmänt trevligt. Imorgon har jag NO prov, hata NO. men de ska nog gå bra. Nu ska jag ät b & j .

~ jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv.

Har tänkt på dig som jag inte vill tänka på för då bryter jag ihop. När jag ser ditt nya haff så vill jag bara springa fram och slå henne. innerst inne vill jag inte de men det är bara det att jag saknar dig . Jag älskar dig lika mycket nu som jag gjorde. 6 månder var allt jag fick av dig . Minnen som vi delade kommer jag aldrig glömma.
 
 
 
 

Älskar dig.

 
 
. Jag är kär i dig . Jag är galen i dig. Jag vill ha dig. Jag måste få dig. Jag älskar dig. Im a true Belieber. ♥

Jag vill ha en pojkvän som förstör mitt läppstift inte min mascara .

 
Du kollar på mig som ingen annan gör och jag kollar på dig jag kollar bort och drömmer om dig.Vi är hemligt förälskade i varandra det är bara vi som vet .Jag vet inte om du är kär i mig men de känns som så iallafall .
 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet eller ska jag gå förbi igen ?

 
Hej sötisar ! Nu har jag fixat mig helt färdigt & packat allt som jag ska ha med mig till Ellapella. Ska snart möta upp henne vid skolan så ska vi åka moppe hem till henne. moppebrudar som känner sig så sjukligt snygga i moppehjälm. Får se vad som händer under kvällen . Men en sak är säker att kvällen / natten kommer bli bäst med min bästa vän. Nae nu ska jag dra. xoxo
 

+++


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din .

 
Hej ! Nyss hemkommen efter att ha varit ute med några vänner. Och sjuka som vi är så är vi ute när det är typ massa minusgrder. haha knas. Men imorgon blir det att slagga hos världens bästa vän. Läste nyss på NT att dom letar efter en man som förmodligen har hoppat från en born här i finspång. Usch och fy så hemskt. Blir ju tårögd fan. xoxo
 

Om kärleken skulle börjat med bråk så skulle jag misshandlat dig

 
564096_459155034126974_939533020_n_large
Wehertit bild . Älskar naglarna så fina . ge miiig .

Livrädd för att leva och dödsrädd för att dö.

 
Just nu mår jag som allra bäst . Träffade en enormt saknad person som jag varken pratat med eller träffat på flera flera år känns det som . Fast det bara är typ tre månader sen . Men det kändes så bra när han kramade om mig när jag kom till mig . Det visar ju att han har saknat mig så som jag saknat honom. Älskar livet.
 

vi har inte tid med nåt sånt här nåt mer, brukar dom säga som om tid var en ägodel.

Hej mina sockerpinglor ! Ganska seg och lång skoldag idag har varit nere hela dagen pågrund av personliga grejer. Men var med mitt ♥ idag . Han och Jimmy hjälpte oss att bära upp den nya mysiga divansoffan. Starka grabbar. Som tack för hjälpen så bjöd vi dom på pizzamys. Dom åkte nyss hem , men ska nog träffa älskling imorgon efter skolan . Älskar den pojken alltså . Ska nog dra och köpa en tidning nu , baraaa för att de är en Justin Bieber plansch i den . BieberFever. Ska måla mina naglar sen ikväll med . xoxo .
 
 
 

Och jag lovar dig att vara stark

Hejsan älsklingar ! Sitter här och sjunger & blev sugen på att ta lite kort men så bra att kameran är kvar i norrköping , åh orkaaaaaa. Får väll hitta på någonting annat att sysselsätta mig med . Kanske tar fram mitt skrivblock & min penna och skriver några rader. behöver det just nu . Ska ta mig en kopp te nu och slå mig ner framför Tvn . snart kommer Sophie med våran nya soffa. iiihhh .

mornings would be better if I woke up next to you .

Hellu babees ! Hur mår ni ? Usch vad det har blivit kallt ute nu . riktigt höstväder så snart kommer väl vintern. Älskar att ha mössa, vantar & halsduk på mig det är så sjukt mysigt . men hatar kylan . Idag var jag hemma från skolan för jag mådde inte så bra . men ska till skolan imorgon . Var på stan med mamma en sväng förut vid typ 4 och jag fick med mig en rosa stickad tröja och smink . Duschade typ nyss precis och ska snart äta lite. Imorgon blir en bra dag det känner jag på mig . Nej nu ska jag fortsätta att lyssna på min underbara musiiiik . xoxo

Allting kan gå förutom trasiga klockor och små barn.

Tja tja snyggos ! Sitter här i min ensamhet och väntar på älskling som är på möte just nu. Äter pasta som är det godaste som finns . Lyssnar även på superbra musik som bästavän visade mig. Älskar dig gumman. Nae nu får mitt ♥ allt ta och komma snart. Saknar honom massor trots att vi sågs igår. xoxo

varför landa när jag flyger fritt ?

Hejsan älsklingar ! Sov som sagt hos bästavän igår . Vi var helt knäppa . Ellapella hällde strösocker,vetemjöl, kakao, ägg , kolasås & sirap i mitt hår. Facebook status att om 50 st gillade så fick hon göra det och det var 65 st som gillade . haha kladdigt men så skoj . Vi somnde inte föräns typ klockan fem eller något. Och så vaknade vi klockan 12. Jag gick hemifrån Ella vid typ halv två & när jag kom till Finspång igen så träffade jag Jimmy & Albin. Kom till Norrköpng för ett tag sedan där jag slaggar inatt. Möte imorgon på morgon sen dra till skolan . Träffa Albin & sen tillbaka till Norrköping . xoxo

Saknar dig min fina mormor♥

Idag har du varit uppe hos änglarna i exakt 7år . Vi saknar dig mer & mer för var dag som går . Livet utan dig är inte lätt men jag har lärt mig att förstå att du finns med i mina tankar hela tiden. Att du alltid finns hos mig även fast du är så lång bort . Sorgen var som starkast dom förtsta åren men den har blivit mindre men saknaden är enorm. Vill bara krama om dig igen . Ville aldrig att du skulle dö . inte så tidigt iallafall . Jag var 8 år gammal när du dog. När jag skrev min första text om dig . Som även lästes upp på din fina begravning . Du är enormt sknad utav oss alla. Du var som min bästavän jag kunde prata med dig om precis allt. Du förstod och försökte få mig att bli glad . Du fick mig alltid på bra humör. Mormor jag saknar dig . Ann Nimelius våran fina ängel. Vill flyga upp till himlen och stanna där med dig . Saknar dig så fruktansvärt. Tårar rinner ner för min kind. Denna dag är en dag vi sent kommer glömma. Älskade mormor du är fantstisk. ♥

part of me like breathing .

Hejsan mina älsklingar ! Lördag idag och det är så sjukt nice. Ändringarna för idag blev lite ändrade jag skulle ju ha åkt till Norrköping idag men jag slaggar hos bästavän istället. FF och grejer. Åh gud vad jag längtar . Vi gör så sjuka grejor tillsammans . Älskar dig . Just nu sitter jag här i min leopardmönstrade bh & ska snart slå på en film med småsyskonen . Sen blir det att börja fixa sig sen vid tre typ så kommer Ellapella och hämtar mig . xoxo

Du får mig att le hel tiden, även när jag sover

Hejsan sötisar ! Hade skrivit ett helt inlägg men allt försvann så det var bara att börja om igen nudå . kul liv. Men sitter här med Jimmys laptop i knäet som jag fick låna över helgen . Idag var jag hemma från skolan pågrund v att jag var hemma & var sjuk igår så var hemma en extra dag. Min underbara var här en stund förut och han åkte precis hem . sorgligt. saknar honom redan . Imorgon blir det at åka till Norrköping och slagga där . Vi ska till kyrkogården imorgon och tända ljus för våran saknade mormor som lämnade oss för ekt 7 år sen imorgon . Saknar dig världens bästa mormor . Nu ska jag kolla på X-factor. xoxo

if I can only reach you, if can make you smile

Hej sötisar ! Var som sagt inte i skolan idag pågrund av att de hände en del saker. men ska gå imorgon . Men nu på eftermiddagen/kvällen så har jag tillbringat min tid med idioterna Albin & Jimmy . Dom lät mina syskon sminka dom och det hela slutade med att vi alla 5 var sminkade som katter . så sexiga så . Och min knasiga lillebror Alwin tog några barnselen och satte fast Albin & Alizia i varsitt och så lekte han att dom var hans katter . gulligt värre. Albin kan de där med att ta hand om barn han .Fler bilder från lekstunden kommer imorgon när jag hittat kamera sladden . xoxo

Om det här vore en film så skulle du vara här nu .

Hej . Stannade hemma idag pågrund av personliga orsaker. Tänkte faktiskt gå till skolan först. Men sen hände det en grej och då orkade jag inte gå till skolan . Så får plugga lite hemma idag istället. Blir att träffa Albin sen & kanske även Jimmy. Min mobil är trasig så jag lär ju få psykbryt på att inte kunna sms , fuck my life . Ska leta vidare nu efter en gammal mobil som ska finnas här hemma i någon gömma. någonstans. måsta ha måste ha mobil. den är mitt liv.

Ingenting är omöjligt , de omöjliga tar bara lite längre tid.

 
 
 
 
 
Vadå förändrats ? Gud mitt hår vad långt och fint det var . saknar .
 

I'm one of the nicest assholes you could ever meet

Hellu babees . Tisdag idag och skoldagen var ganska chill trots att jag var typ mega trött hela skoldagen. Men vi hade vanliga lektioner fram till typ 12.30 . För klockan ett skulle vi gå eller springa 5km. Skoljogg. Jag gick med mina muppar Albin & Jimmy . Det var supergeggigt i den dära skogen så mina nya höstskor var inte sådär superrena efteråt men jag var glad över att jag inte tog vita Converse idag  för dom hade nog varit typ svarta nu . När jag kom hem så pluggade jag till historiaprovet som vi har på Torsdag & så skrev jag lite på min uppsats om Andra världskriget. Jag tycker det är läskigt att läsa om det , haha. Nu ska jag snart gå och handla schampoo & sen duscha & sen kanske ta lite egopix? xoxo ♥
 
 

R.I.P Avalanna Routh , våran ängel ♥


Saknar dig våran lilla vackra ängel. Vi älskar dig. Du kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan. Du var stark & kämpade men det var inte tillräckligt . Du var en del av våran familj . Avalanna Routh vi saknar dig massor . Tårar faller ner från min kind när jag tänker på att du inte finns på jorden längre. Men änglarna där uppe kommer att ta hand om dig . Sov gott våran fina underbara prinsessa  ♥
 
 
 
 
 
justin bieber kissing girl 2012 avalanna routh
 

RSS 2.0