hjärtat , jag saknar dig så det gör ont..

Igår var en rätt så jobbig dag för mig , först så såg jag en utav killarna som varit dum på Ica men som tur gjorde han inget. Och sen när jag kom hem så var jag med en kompis och sen när han gick så duschade jag och så , och jag råkade av misstag ta fram mitt ex strumpor så jag bröt ut i tårar , dom kunde inte sluta rinna. Jag klädde på mig strumporna och gick in på mitt rum och luktade på min filt för den luktar han , jag kunde verkligen inte sluta gråta det var omöjligt. Bilder från när det var han och jag kom upp i mitt huvud. Och imorse när jag satt på bussen såg jag honom , lyckades hålla tillbaka tårarna men det var inte långt ifrån. saknar han så det gör ont.
 
 

när 57 personer hade gillat så klädde jag på mig bikini och la mig i snön blä så kallt.

 
 

Bästa vänner hela livet ut .

 
Gumman , du är den som liksom får mig att orka kämpa vidare trots att allt är åt helvete. Du är absolut helt underbart jävla bäst det finns fan ingen bättre än du. Du är min allra allra bästa och finaste vän. Jag är glad att jag har dig , du finns för mig i alla vänner. Du kan få mig att skratta trots att tårarna bara rinner , det är bara du som kan det. Jag kommer aldrig lämna dig. Jag älskar dig och du älskar mig det vet jag. vi är starka tillsammans. 
 

I look in to your eyes and say i love you and you say sweetie i love you to,


 

vänner är som converse man vill inte ha falska ,

 
Hej sockerpinglor ! Förlåt för supermega dålig uppdatering men jag har inte haft tillgång till någon dator och blogg.se appen har inte velat samarbeta med mig så bra .Har varit deprimerad hela jävla dagen för det snöar, blä för kall äckel snö.Men iallafall idag vid typ tjugo i sex så drog jag till Mariagården för det var ungldedargrupp, man skulle kunna säga att jag konfimerar mig igen fast ändå inte. Just nu sitter jag vid datorn och har mega ont i magen ska gå och ta någonting att dricka nu , alla vänner. puss.
 
 
 

Söta små barn.

Nu har jag nyss lämnat busungarna på kalas hos grannarna Tyra & Titus som fyllde 7år igår. Grattis sötisar , ha ett busigt kalas nu!


Då var du ballt utan b nu är du kingen utan k

Nu är klockan över tre på natten och jag är hur pigg som helst ,psyk. Men ska försöka sova nu så godnatt !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/2197271/images/2012/pic_50b17bb39606ee2e1c711dc6.jpg" class="image">


Ute with my friendo !

Helle babes! Var och hämtade min iphone igår så nu blir de mycket mobilbloggning,sitter just nu utanför godislagret med jimmy , haha !


How I would enjoy being told the novel is dead. How liberating to work in the margins, outside a central perception. You are the ghoul of literature

 
 
 

snart har jag Justin Drew Bieber i mitt rum .

 
 
Känslan som uppstår när mina småsyskon på 4 år kommer in springandes på mitt rum med cykelhjälmarna på huvudet och säger att dom ska cykla till Justin Bieber och hämta honom till mig , haha aw älskar er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ey, sexyyyyy ladiiiiiiieeeeee.

 
 
 
snyggare än sådär kommer jag aldrig bli.

jsg stoppar fingrarna i halsen och hostar upp alla problem.

 
Hejsan mina små sockerbitar . Nu tänkte jag vara så gullig & göra ett inlägg här på min blogg så Robert har någonting att läsa , han tjatade nämligen på mig igår om att jag skulle skriva, så here you go. haha jag är ursämst på engelska , och även svenska som alla säger men de är bara Amandaspråk. Nu ska jag fortsätta att städa upp i mitt kaosrum. puss.
 
 

Först var du min kompis sen blev du min pojkvän och nu är du min bästavän.

 
 
 
 
 
 
Saknar dig massvis , men vi båda har gått vidare nu . men jag är glad att jag har kvar dig som bästavän iallafall. Är glad för dom åtta månaderna jag fick tillsammans med dig Emil. Tack . 
 
 

låt mig berätta en sak innan du tar farväl och går.

 
 
Tjafan mongos ! Sitter just nu & lyssnar på musik & förmodligen så har jag feber , bajsliv. Hatar att ha feber men idag efter BUP mötet så har jag bara legat nerkrypen i soffan under mitt täcke & kollat på tusentalsfilmer. 
 

bh chock , ooooooopppppps .

 

Without i cant win this game im lost without you.

 
without you without you im nothing .
 

jag har lärt mig mycket men att sluta sakna dig kommer jag aldrig att lära mig..

 
 
 
 

If you can't do anything about it, laugh like hell

 
Tjafan snyggingar ! Hur har ni det ? Mitt mående går lite upp och ner just nu men jag klarar av livet och de är viktigast. Men förut imorse så hae jag möte på BUP och senare klockan tre så hade jag möte med skolkuratorn. Imorgon ska jag ta mod på mig och gå till skolan får se om jag orkar stanna hela dagen. puss
 

du är på repeat i mitt huvud, jag tänker så hårt, jag tror att du hör mig

 
Hejsan mongos ! I fredags gick jag till skolan eftersom vi skulle ha teknikdag på CNG och jag kände att jag icke ville missa det. Det var jätte skoj trots att våran uppfinning inte gick hela vägen fram. Men när det var slut så drog jag och min fina hem till mig för att kolla på film innan jag skulle dra till Örebro. Idag klockan tre blir det farsdag fika , grattis pappa love you.
 

I'm on a seafood diet, I see food and I eat it

 
Hellu babees ! Sitter här i min ensamhet och lyssnar på deppmusik & snackar i telefon med Robin vi har pratat i snart 2 timmar han är en grym vän som får mig att fortsätta kämpa och glömma allt. För jag vet ju att det inte är mitt fel att han är sjuk i huvudet.
 
bilden som fått 30 likes på 48 minuter .

There's nothing good about goodnight when it means goodbye

 
 
 
 
 

I don't hate you.. I just don't like that you exist

 
Hej mongon ! Jag har varit hemma från skolan dom senaste dagarna pågrundav kränkning och olika påhopp, så jag blir hemma tills allt är löst och jag känner mig trygg i skolan framförallt. Det är hemskt att jag ska behöva vara hemma från skolan för att jag blir hotad till livet för att en idiot sprider falska rykten om mig.. men så äre. 
 

Om början är bra så blir slutet okej.

 
Hejsan världen ! Dagen idag har varit en rätt så chillig dag. Jag är stolt över mig själv för att jag gick hela vägen till Ica i mjukisar och knappt något smink. Jag måste ju ha slagit i huvdet riktigt hårt eller något . Jag gar aldrig mjukisr ute , ett mirakel.
 
 
 

du kom som en vind, du va som en prins


Varför riva ner mitt stängsel som jag byggt upp?

 
Hej homiiies ! Fy tusen vad kallt det är så jag ska nog snart gå och dejta soffan , åh imorgon så får jag åka hem till min säng. Imorgon kväll blir det skräckfilmskväll med roliga männsikor. mysigt.
 
 

jag vill bli liten igen och släppa allt för en stund.

 
Jag vill vara liten igen.Kunna leka med barbiedockor utan att skämmas och kunna ha på sig vad man ville(eller ja det som mamma valde) inte bry sig om hur man såg ut helt enkelt. Och framförallt så hade man inte en massa kärleksproblem .Allt var så himla enkelt när man var en liten flicka.Nu är jag stor och måste ta ansvar på ett helt annat sätt.Att bli liten tjej igen är en utav mina högsta önskningar för då får jag mitt liv tillbaka som åtminstonde var bra.
 
 

Just because people do horrible things doesn't always mean they are horrible people

 
Hej sötisar ! Idag är det fredag och det känns som att det typ är tisdag, alla lov går så snabbt blä på det. Men snart blir det att äta bakadpotatis & sen vid åtta så ska jag sitta bänkad framför tvn och inte röra mig ur fläcken. För One Direction är ju på X-factor. Taaaaaaggaaaa ! 
 

Justin Drew Bieber ♥

Tack mamma , du är bäst !

I will be strong enough to lift not one but both of us

 
Godmorgon! Har sovit med en lillskrutt hela natten , mys. Nu när jag kollade på min facebook så hade jag över 350 händelser. haha pojkarna har roligt dom , och dom fick mig på bättre humör. tack. Idag hoppas jag på att vi ska åka hem , vill vara med kompisar . puss.
 
vi bjuder på den vackra bilden.

.

De finns tre ord som jag aldrig kommer få säga till just dig igen . Dom var äkta tills du sårade mig . Mina händer skakar och mitt hjärta brinner. Jag kan inte glömma allt det fina som vi hade. det går inte. Jag vill glömma dig men om det bara var så enkelt. Du var alldeles för underbar så jag kan inte bara glömma dig. Allt som vi gick igenom tillsammans . var ingenting seriöst? Jag såras av dina lögner om och om igen . Vad är det du vill mig ? Varför såra en person som redan mår skit ? Förstår inte själv hur jag kan sakna dig så eftersom att du gjort mig så illa. Jag bara gråter och gråter hela jävla tiden. Varför gråter jag ? Du är inte värd mina tårar. Jag kan inte dölja saknaden efter dig den är så stark att jag till och med vill dö för jag klarar inte av att sakna dig längre. Jag är rädd för att se dig jag får panik då . Är nog mest rädd för att gå på dina lögner ytterligare en gång. Varför sårade du just precis mig ? Du sa att du ångrade allting du sagt och gjort och att vi skulle börja om igen. Men ? menade du det inte ? Tydligen inte eftersom du började kalla mig dumma saker dagen efter du sovit hos mig. Alltså hur kan du tycka det är så kul att göra mig så ledsen att jag inte vill vara kvar i livet ? Jag planerar till och med att ta mitt eget liv. Det är sjukt. Att jag ska behöva må såhär och kämpa så pass mycket som jag gör för att hålla tårarna tillbaka. När jag ser dig med en annan tjej blir jag ju såklart jätte ledsen . Men jag b.ir även rädd och orolig. Tänk om du gör något sånt mot någon annan tjej också? Du mår ju inte bra det förstår vi ju alla men det ska väll inte gå ut över mig ? Skaffa hjälp istället för att få andra personer att må dåligt. Om du nu saknade och älskade mig så mycket som du påstår , varför gjorde du om samma misstag igen då? Du kan ju inte ha varit seriös den där natten så du låg brevid mig i min säng ovch höll i min hand och sa att du var jätte ledsen för att det hade blivit sådär. Jag trodde på det för att att det lät så bra. Men nu när jag tänker efter, var det verkligen så bra ? Vi var vänner men sen utvecklades vänskapen till kärlek. Det var ett misstag att släppa in dig i mitt liv. Ett stort jävla misstag. Men gjort är gjort. Det finns männsikor som är så mycket bättre än dig så varför saknar jag dig ? Du betedde dig som en idiot rent ut sagt. Det är inte bara jag som tycker det , det är inte bara jag som förstår att du mår dåligt . Men det hjälper inte att såra andra människor för då förlorar man kanske dom som man gillar extra mycket. Du betydde så jävla mycket för mig men nu är du ingenting. Eller jo du är en person som jag både älskar och hatar på samma gång. 7 månader av sorg och svek. Hur klarade jag av det ? Varför insåg jag inte det tidigare ? Det var nog bra att jag såg dig med henne den där natten för annars hade jag kanske aldrig släppt dig. Då hade det kanske bara fortsatt. Du fick så många chanser att bättra på dig , men var det här tacken ? För du sumpadeju varenda chans jag gav dig. då kan jag ju inte ha varit den du ville ha. som du nu påstår. Alla planer som vi hade , kan vi ju bara glömma nu . Det kommer aldrig bli vi igen . Det är väll lika bra. att vi är ifrån varandra . eller? Vi passar inte tillsammans och det är sorgligt men sant . Det är hemsk att behöva skriva såhär jag gråter just nu. Vet inte vart jag ska gömma alla känslor jag bär inom mig. Det är både bra och dåliga känslor. men mest dåliga . Lever i lögner och jag vet inte hur mycket till jag orkar, planerar ju att ta mitt liv. Så ska det inte vara. Du ska inte vara den som ser till att jag försvinner det är snarare du som ska se till att jag stannar kvar , efter allt du gjort mot mig. Du lägger all skuld på mig och säger saker som inte är sanna till massa andra tjejer. Ska jag säga massa dumma saker om dig till andra ? Är det de som krävs för att du ska förstå hur dåligt du faktiskt får mig att må ? Tydligen så är det de som krävs. Ville aldrig att det skulle bli på detta vis men det är inte mitt fel. det är ditt och inte mitt. Det var du som var dum och inte jag . Men jag har svårt att förstå att jag faktiskt inte gjort något fel i detta fall. Det var du som sårade mig och inte jag som sårade dig . Om det bara var så enkelt att glömma dig så hade jag gjort det redan nu. Men nu är det så att det inte är så enkelt. Jag tänker bara på det fina som vi hade för jag orkar inte tänka på allt du gjorde. Kanske dags att jag tar tag i mitt liv och börjar lyssna på dom som bryr sig om mig istället för att vara med dom som sårar mig. Men en sak är säker din plan fungerade , du fick mig ledsen . Ska du göra det någon mer gång ? Eller kan jag vara lungn nu ? Allt det här jag mig galen , jag är glad och ledsen på samma gång. Jag är ledsen för att det blev såhär men jag är glad för att det finns folk som står vid min sida. Och lyssnar och förstår. Vill inte ha det såhär längre , måste få dig att förstå att du måste söka hjälp för du mår inte bra psykiskt. Och det gör mig ledsen. Det funkar inte att såra andra människor bara för att man själv inte mår bra. Vill åtminstonde vara din vän. Eller det kanske inte är så bra? Jag vet inte . Tack till alla som finns för mig och bryr sig om mig. älskar er.

I'm going to listen to every sad song I've ever downloaded, on repeat

 
åh , ge mig sommar . inte kall äcklig vinter. blä

I have to choose but I'm to proud to lose

 
Hej ! Efter att jag varit på ett flertal möten imorse så gick jag och mamma på stan . Och jag fick en hel bok om Justin Bieber -Min historia. Helt förälskad i boken , så den blir det att läsa ikväll. Skulle sovit med en kompis ikväll men planerna blev ändrade pågrund av personliga allvarliga händelser , så mamma ville inte lämna mig i Finspång själv. Puss.
 
 

RSS 2.0