what would you do with a letter that changed everything.

 
Hej, måste berätta om en väldigt häftig sak jag såg en jätte stor uggla på vägen till skolan imorse, jag blev överlycklig för jag tror aldrig jag har sett en uggla inte på så nära håll i alla fall. amagash så frän jag är.  Nu såhär på kvällskvisten så har jag pluggat och duschat, nae nu måste jag ta bort mina mappar som ligger på hela köksbordet innan mamma får damp haha.
 
 

loving you is like breathing, I can't stop.

 
Hejsan. Nu sitter jag här och nördar Anton Ewalds låt begging eftersom den har kommit ut på spotify, happy girl!
Ska hoppla in i duschen snart och sedan plocka upp på mitt rum. Imorgon väntar massa plugg.. min fot sover usch så hemskt.
 
 
 

du var en ängel för mig så varför hände det här?

 
Hej, idag har våran klass haft produktionsdag med gstab sakerna som vi ska sälja sen, det innebär att jag har fått stått ut med världens dummaste syslöjdslärare hela fucking dagen som säger att jag är dum i huvudet och inte kan någonting.. hon ska bara veta vad våran klass tycker om henne!
 
 
 

A single day is enough to make us a little larger or, another time, a little smaller

Nu har jag precis duschat och plockat ögonbrynen så nu är det bara naglarna kvar om jag orkar det idag.. Fick något dampryck och stallde mig och gjorde chokladbollar, ibland orkar jag inte med mig själv haha.
 

om kärleken började med bråk så skulle jag ha misshandlat dig för länge sedan.

 
hej snyggingar. Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik och är deprimerad för imorgon börjar helvetet igen fuck that. Skolan suger balle.
 

Jag har förlorat en tävling men vunnit ett val .

 
Hej mina bebisar! Idag så var hela familjen + farmor och farfar i storsjön och åkte pulka men lilla jag kände inte för att åka pulka och flyga i massa gupp så jag fick pengar av mamma så jag fick gå på stan istället. Jag hittade ett par tights, en tshirt , smycken. Jag ville köpa Justin kläder men det är ju bara bebisstorlekar typ och det är jävligt dåligt för det är mest tonåringar som vill ha kläderna och sen finns det bara upp till storlek 164.. visst jag är inte tjock och jag kan ha en tröja i den storleken men sen efter en tvätt så är den mega liten det känns inte värt att köpa en tröja som är nästintill för liten även fast jag jätte gärna vill ha en sån tröja men jag tror och hoppas på att det kommer komma större storlekar i part 2 ..
 

Jag älskar er min prins och min prinsessa.

 

 
 
 
 
det här är mina söta syskon Alwin och Alizia när dom var pyttesmå som dom inte är nu. Alwin frågade oss här om dagen om dom kommer vara tvillingar även när dom blir större.. haha han trodde nog att han skulle slippa sin syster som är 3 minuter äldre , gud så dom kommer bråka om dom där 3 minutrarna sen.. 

jag kan simma men i dina ögon så drunknar jag..

Hejsan, var på sjukhuset idag igen och satte in min pstav, gud så otäckt det såg ut men som tur var kände jag ingenting eftersom jag fick bedövning. Men nålen var långt in under min arm.. känner inte av min arm.. Ska dra hem till älskade lilla finspång sen.. X
 

Jag har bieberfever och jag är glad över det !

 

 


it's like learning to fly or falling in love, it's gonna happen and it supposed to happen. we live and we learn to take one step at a time ❤

 
Hej är hemma från det äckliga sjukhuset nu blä så hemskt det var där aldrig mer säger jag bara.. Imorgon börjar JB kollektionen på cubus klockan tre så jag får se om jag orkar pallra mig upp dit för det kommer vara smockat med folk där.. Men det är ju bara part 1 så det kommer säkert fler plagg ur den kollektionen,måste måste ha något! X
 

du är min hjälte min andra halva mitt allt mitt hjärta min värld hela mitt liv du är det underbaraste jag har.

 
du ärmin hjälte du har ändrat något stort på mig vet inte vad det är varje gång du går så vill jag ha dig här igen du har rest mig upp varje gång jag ramlat du är min andra del fast det andra halvan kom nära håll om mig och säg att du stannar jag hittade en sak att kämpa för och det är du jag hoppas att du aldrig kommer gå om jag säger att jag mår dåligt säg bara att allt kommer bli bra. jag kan förlora allt annat men om jag förlorar dig så tar mitt liv slut det får inte hända dig något du är värd allt i världen jag finner ingen bättre människa än dig . våra namn ska stå skrivet i trä vi ska fästa vårat kärlekslås på en bro..
 
 
 
 
 

KÄNDE DIG FÖR LÄNGESEN, DET VAR SÄKERT LÄNGRE ÄN SJU SORGER SEN


''är du rädd? nej för du är bara rädd när du gör det som är rätt''

 
Sov till klockan tio idag och det får man göra för det är ju sportlov! Men trots att jag sov länge idag så somnade jag på soffan förut innan jag skulle iväg. Nu sitter jag och lyssnar på musik och smsar med massa roliga personer. 
 
 
 
 
 

Justin Bieber på rehab pågrund av drogmissbruk..

 
Jag som är en äkta belieber tycker det är svårt att säga det här men jag läste i tidningen förut och höll på att börja gråta för Justin Bieber har nämligen flera gånger setts på kort då han rökt på något som man tror är mariujana och nu vill hans mamma skicka honom på rehab. Jag har haft svårt att tro på detta, när alla killar kom och sa " visste du att Justin har rökt på?! " Jag ba " nej det har han inte alls! "  Men nu börjar jag tyvärr tro på det när det till och med går så långt så hans mamma Pattie vill skicka honom på rehab för hans drogmissbruk, det är sjukt att det har gått så himla fort. Men den senaste månaden har han festat rejält och rökt på massor.. Selena har dumpat honom igen och man tror att det har med drogmissbruket att göra.   Nu är det bara att hoppas på att han inte behöver vara på rehab alldeles för länge eftersom han har tre konserter här i sverige i april och massa fler konserter på believe turnen och vi beliebers vet ju att det värsta han vet är att svika sina fans.. Och nu tror säkert många att jag kommer sluta gilla honom pågrund av att han har rökt på , men nej jag är en lika stor belieber nu som jag varit hela tiden sen jag började gilla honom, visst jag kanske är besviken men han har det stressigt och jobbigt.. Han kan inte alltid vara perfekt. Men alla ni tjejer som skär er snälla sluta upp med det jag tror inte Justin slutar röka fortare genom att ni skär sönder era armar det är hemskt det är sjukt.. Och den personen som startat " Cut 4 Bieber" kan ju sluta säga till tjejer att dom inte är en äkta belieber om dom inte skär sig det är snarare tvärtom .. Jag älskar dig justin. Vi älskar dig ! 
 
 
 

 

url.jpg

 


I wonder if anyone thinks of me when they can't fall asleep at night

 
Hej bejbs , jag kom hem till norrköping runt klockan tio i sju och nästan direkt kom spårvagnen så jag slapp gå hem. Jag har badat med massamassa badskum och jag kände mig som ett litet barn när jag satt och lekte med skummet haha.. 
 
 
 

Det finns två datum jag aldrig kommer glömma , dagen då det blev vi och dagen då allt blev åt helvete..

 
Hej , har varit väldigt nere dom senaste dagarna och det beror på att jag saknar en person så att det gör ont .. Och jag börjar tvivla på att jag någonsin kommer få honom tillbaka.. jag älskar dig så..
 

Jag kände mig så vacker den där varma sommardagen i mauritsius med vit klänning och brudbuketten i handen.


Jag ångrar varenda sekund av all tid som jag har lagt ner på dig.

 
Hej vi har varit på djupadalsbadet i kumla sedan klockan tio så nu har jag russinfingrar, usch det är så vidrigt..
Ikväll så får vi gäster hit som vi ska bjuda på mat & sedan ska vi kolla på melodifestivalen , det lär bli en väldigt sen natt. X
 
 

Städar..

 
Jag firar alla ❤ dag med dammråttor och dammsugaren.. myyss.

Glad alla hjärtans dag.

 
Idag är det ju alla hjärtans dag och jag är arg för att våran skolan satte våran hemstudiedag på alla ❤ dag för det är en dag som skolan faktiskt anordnar något roligt och nu får vi ju inte stå i kramrutorna sista gången innan vi slutar nian.. Ha en bra dag mina kära vänner. Kram
 

Om du aldrig får förlora någon så vet du inte hur det känns.. det känns förjävligt det gör ont i hela hjärtat

 
 
 
 

you said " i love you " I said it too the only different was I didn´t lie to you..

 
Sitter här och lyssnar på gamla justin bieber låtar och inser nu hur mycket han faktiskt har förändrats,min älskade man jag är så stolt över dig jag älskar dig. Men snart så ska jag hoppa in i en varm dusch och sedan mysa ner mig i soffan framför en film. X
 

findus andvänder hästkött.

 
alltså ursäkta men vart är denna värld påväg!? Det har spårat ur helt nu för hästar är ju tydligen frukter. vadå frukter?! Och varför blir man så upprörd över att det är hästkött i findus snabbmat?! Vi har ätit hästkött i många år. Det blir ju inte hysteri när en ko äts så varför blir det de när en häst äts?!
 

you dont have to call anymore i won´t pick up the phone.

 
 
Lyckad natt.. somnade klockan nio vaknade klockan elva somnade kvart över elva vaknade igen klockan halv ett och kunde inte sova förens klockan halv fyra.. fack lajf..

Tårar rinner, jag vet inte längre vägen bort från detta helvete..

 
Jobbiga dagar med en hel del tårar som faller , vet inte hur länge till jag står ut med att förlora viktiga personer för att vissa avundsjuka idiotjävlar sprider rykten om mig. Vad är det som är så jävla kul i att förstöra för andra? Och det som sårar mig mest är att du lyssnar mer på ryktena än på mig..
 

"he saved me in every way a person can be saved"

 
Hej bejbs! melodifestivalen igår var bra och jag avled när jag såg anton åh så fucking helvete snygg! Men klockan elva så ska det komma massa folk hit för emma ska ha klädparty skojsigt.Och ni som försöker smsa mig kan ju sluta med det för ni kommer inte få något svar för föräns klockan 18.15 , för smarta lilla amanda har ingen laddare , åh panik.  X
 

mitt hjärta är ingen leksak så lek inte med det.

Hej kompisar! Idag har jag typ inte gjort ett smack , just nu sitter jag och nördar nothing like us och smsar med massa roliga människor men snart har jag inget batteri kvar för smart som jag är glömmer jag laddaren i finspång buhu, men jag kanske har sån tur så att pappa har en i en låda någonstans hoppashoppas. X
 
 
 

beeeeeeeestiiiiiiiisssssssssssss.


vad är ord om du inte menar dom när du säger dom?

 
Hej bebisar! Vaknade runt klockan halv nio idag och då gick jag ner och kollade på tv. Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, jag blir deprimerad av detta bajsväder, ska det aldrig sluta snöa?! X
 

det går inte en dag utan att jag tänker på dig.

Nationella provet gick kalas bara att hoppas på att betyget är lika kalas.  Gjorde mitt gymnasieval idag också och det blev JB restaurang och livsmedel . Men nu ska jag kila iväg till bussen som ska ta mig till örebro. sug och svälj trevlig helg, på er !
 
 

one,two, i love you.

 
Hej snyggos! Jag har föräldrarfritt som typ jämt haha. Men ska hoppa in i duschen och sen sova för imorgon väntar nationellt prov skrivuppgift i svenska på cirkus 4 timmar yeah fast jag får sitta i datasalen för jag får ont i händerna av att skriva längre stunder. X
 
 
 
 
 

you can, you should, and if you’re brave enough to start, you will

 
Kom nyss in efter att varit på coop med mamma och alizia för att köpa chokladpudding i snöstormen. Och sen hade Thomas glömt nyckeln inne för dom var på en annan affär , så portdörren blev låst så vi kom inte in men sen så kom våran räddare i nöden och låste upp " vad snäll han var " sa alwin då . X
 
 

Om du är ledsen i en minut förlorar du en minut av glädje.

 
Hej , hemma från skolan idag på grund av personliga andledningar och ja jag missade nationella provet men jag fick ledigt. Har ju ett till nationellt prov på fredag i svenska så får se om jag ska göra båda då fast det kommer jag inte palla .. X 
 
 

 

 

You know what charm is: a way of getting the answer yes without having asked any clear question


 
Jag kom tjugofem minuter sent till bup mötet pågrund av att det var en stor trafikolycka precis där bussen brukar svänga in så han körde en annan väg runt eneby. jag fick gå av någonstans vid eneby och först ta spårvagn nummer 2 och sen byta på resecentrum till spårvagn 3. Jävla kaos . Men han tyckte det var bra att jag kom iallafall även fast vi bara hann prata i typ tjugo minuter. Nästa möte om en vecka. 
 
 
 

Sluta såra och väx upp förfan.

 

 
om en människa behndlar dig som skit så är det svårt att orka kämpa vidare.
men det är ditt liv och ingen annans det är du som bestämmer över dig själv absolut ingen annan.
om tårarna vill komma så låt dom komma hålla dom inte inom dig det är bra att gråta och släppa allt.
fortsätt kämpa en vacker dag kommer du må bra det är du som är det fina och du är lika värd att leva som alla andra . så ni som behandlar människor som skit bara lägg ner. Man kan tycka illa om en person men det får aldrig gå så långt så det sårar någon. Det blir bara massa extra problem då och massa möten för att just du inte vet hur man behandlar en människa på rätt sätt. Bara för att du själv mår dåligt så blir det ju inte bättre av att du får andra människor att må dåligt .Det finns hjälp att få så ta den hjälpen.  sluta såra och väx upp  . tack för mig.
 
 
 

"a year ago I never would have imagined my life to turn out this way "

 
Hej kompisar ! Hemma från plugget idag för jag vaknade med extrem huvudvärk blä. Men senare på eftermiddagen ska jag på bup möte inne i norrköping. Men nu ska jag låta Alizia få spela anki och pytte på datorn innan hon mördar mig eller något haha gulli, X
 

noting like us its nothing like you.

 
Hej, igår var jag på bio med mina flickor moa och karin vi såg ego och den var sjukt bra. Men innan bion var vi på bhallen och köpte godis och dricka och jag höll på att kissa på mig haha det hade ju varit pinsamt. Jag tog nyss ett varmt bad och det var skönt. X

Good girls are just bad girls that never get caught

 
Tja,idag är det lördag och det innebär att melodifestivalen startar idag taggad flicka, men just nu sitter jag och sjunger till favorit musiken och ni kan ju gissa en gång vilken det är thihi . X
 
 

jätte gamla Bilder och ni behöver ju inte fråga vad fan jag håller på med för det vet jag inte ens själv men gymnastik med lillebror kanske ?

 

 
 
 

konfirmationen 2012 .

 
 
 
 
 
 
jag minns så väl dom där sista minuterna innan kyrkklockorna började ringa och det var dags för oss att gå in , vi var livrädda att vi skulle ramla i våra höga klackar, snubbla i trappan, sjunga fel, säga vårat tal fel och allt mellan himmel och jord men allt gick ju galant och vi gjorde inte ett minsta litet fel. När vi hade hämtat våra biblar och rosor så var et dags för fotagrafering vi kände oss som fotomodeller då för det var kameror överallt. jag älskar er .
 
 

Jag önskar att jag kunde frysa den här stunden, precis här, precis nu och leva här för evigt

 
jag är fortfarande lika ledsen över biljetterna och det kommer jag vara tills jag får några för jag ska ha tag på två biljetter till mig och systrami. Men nu ska jag byta om till onepiece för jag typ förfryser usch hata vinter och kyla. blä. ge mig sommar .
 

 

fuuuck sitter utan biljetter, åh döda mig snabbt..

 
denna dag kan gå och dö , fick inga biljetter och jag började gråta. Jag och Ebba satt uppkopplade på både mobil och dator men när vi väl kom fram så var biljetterna slut, alltså hur kan 24 tusen biljetter säljas slut på 20 minuter? Ni killar bara klagar på oss tjejer " vad är det för speciellt med han?" allt är speciellt med han , han sjunger inte bara bra, han är snygg, het och han bryr sig om fattiga barn. Och det som gör mig mest arg är att det finns idioter som köper biljetter och säljer dom svin dyrt, eldar upp dom osv alltså varför ? Det finns beliebers som gör allt för en biljett men då eldar du upp den , vad tänker ni med ? Det känns ju inte bättre av att min granne har biljetter till TVÅ justin konserter, fuuck. Jag bröt ihop för jag trodde verkligen jag skulle få biljetter eftersom det är så många som redan har biljetter typ 50 tusen beliebers men jag trodde visst fel. Men jag ska inte ge upp vi kanske ska köpa biljetter på ett annat ställe dom är dyrare men never say never.
 


RSS 2.0